Vstup len pre odborníkov

Tieto internetové stránky obsahujú informácie, ktoré sú určené výhradne odborníkom v zdravotníctve. Potvrdzujem, že som odborníkom v zdravotníctve.

Zmeny v doplatkoch Nutridrink a Nutridrink Multi Fibre

Radi by sme Vás upozornili na blížiace sa zmeny u prípravkov enterálnej výživy Nutridrink a Nutridrink Multi Fibre. Od 1.7.2023 sa u oboch prípravkov zmení doplatok pacienta. Prípravok Nutridrink zmení svoj obal, čím bude ešte skladnejší. Dostupný bude tak na recept (predajná jednotka 24 x 200 ml), ako aj na voľný predaj (1 x 200 ml).

VÝHODNOU ALTERNATÍVOU JE vysokoproteínový Nutridrink Compact Protein s nulovým doplatkom!

Nutridrink Compact Protein je najpredávanejšia výživa na trhu. Ide o jedinú dostupnú vysokoproteínovú výživu s vysokou dávkou energie v malom objeme. Pre vyskúšanie príchutí je dostupné nekategorizované voľnopredajné balenie mixu príchutí (6 x 125ml).

 

ZVOĽTE Nutridrink Compact Protein!

  • Zachovanie svalovej hmoty vďaka 18,3 g bielkovín2

  • 99 % pacientov cíti efekt na posilnenie tela, zlepšenie kondície či doplnenie denného príjmu stravy3

  • Najviac príchutí na trhu pre lepšiu compliance1

  • Malý 125 ml objem pre ľahšie vypitie

 

 

 


Referencie: 1. IMS data; Accessed May 1, 2023. 2. Cruz-Jentoft AJ, Bahat G, Bauer J, et al. Sarcopenia: revised European consensus on definition and diagnosis. Age Ageing. 2019 Jan 1; 48(1):16-31. 3. Nutricia, Data on file. Potraviny na osobitné lekárske účely. Prípravky radu Nutridrink sú určené na diétny režim pri podvýžive súvisiacej s ochorením. Prípravky sa musia používať pod lekárskym dohľadom. Materiál je určený len pre odbornú verejnosť - nie je určený pre pacientov ani širokú verejnosť.

Odběr novinek Nutricia Odber noviniek

Odoslaním tohto formulára súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov.

Napíšte nám