Vstup len pre odborníkov

Tieto internetové stránky obsahujú informácie, ktoré sú určené výhradne odborníkom v zdravotníctve. Potvrdzujem, že som odborníkom v zdravotníctve.

Vybrané kazuistiky SYNEO

Črevo je centrom imunitného systému a výživa v ranom veku je kľúčovým faktorom pre vývoj zdravej črevnej mikrobioty a imunity. Úloha mikrobioty pri rozvoji alergických ochorení bola rozsiahlo popísaná. Zatiaľ čo črevná mikrobiota dojčených detí vykazuje prevládajúci bifidogénny profil, niekoľko štúdií poukazuje na nerovnováhu črevnej mikrobioty u dojčiat s alergiou na kravské mlieko (ABKM).

Synbiotiká sú najnovším prírastkom do nášho radu hypoalergénnych mliečnych výrobkov pre dojčatá s ABKM: Nutrilon Allergy Care Syneo (extenzívne hydrolyzovaná bielkovina, eHP), naša patentovaná zmes synbiotík, obsahuje jedinečnú zmes prebiotík a probiotík, ktoré synergicky spolupracujú na podpore črevnej mikrobioty a rozvoji imunitného systému. To je podporené 10-ročným výskumom, vrátane štúdií zahŕňajúcich viac ako 1500 dojčiat.

Táto brožúra prípadových štúdií obsahuje 17 prípadových štúdií, ktoré vytvorili lekári z celého sveta. Cieľom je poskytnúť Vám praktické poznatky z reálneho života o diagnostike a liečbe dojčiat s ABKM. Popisuje klinickú prax manažmentu ABKM po celom svete a použitie Nutrilon Allergy Care Syneo & a Neocate Syneo (produkt nie je dostupný na slovenskom trhu), ktoré dopĺňajú rozsiahle dostupné dôkazy o synbiotikách z klinických štúdií.

Každý prípad ilustruje inú anamnézu, napr. nedonosenosť, zlú znášanlivosť dojčenskej formule, spomalený rast, mnohopočetné potravinové alergie, zažívacie ťažkosti (GI), dermatologické, respiračné symptómy a popisuje vplyv ABKM na dojčatá a ich rodiny.

Na stiahnutie
PDF
VYBRANÉ KAZUISTIKY SYNEO_EN2.77 MB
Odběr novinek Nutricia Odber noviniek

Odoslaním tohto formulára súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov.

Napíšte nám